ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΑΠΟ ΤΟ 1992

ΒOILER

ΑΠΟ ΧΑΛΚΟ

ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Η κατασκευάστρια εταιρία  ADVANCE SOLAR energy systems  δραστηριοποιείται στον χώρο της ηλιακής ενέργειας από το 1992, πάντα πρωτοπόρος στον τομέα μελέτης και κατασκευής. Επιστέγασμα των εμπειριών της αποτελεί η κατασκευή boiler εξολοκλήρου από καθαρό χαλκό.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες ADVANCE έχουν υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από πιστοποιητικά συμμόρφωσης, καταλληλότητας και ποιότητας (ΕΛΟΤ, CE, κα.).

Οι διαδικασίες που ακολουθούνται στην παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο καθιστούν τα ηλιακά συστήματα ADVANCE SOLAR πρωτοποριακά. Η προσήλωση της εταιρίας στην ποιότητα, η συνέπεια και η τεχνική υποστήριξη που παρέχεται όλα αυτά τα χρόνια έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού. Είναι η σωστή επιλογή για την οικογένεια αφού εξασφαλίζει άμεση απόσβεση του κόστους αγοράς και παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία στον οικογενειακό προϋπολογισμό, καθώς και τεχνική υποστήριξη για μια ζωή.

Δίνει λύσεις υψηλής ποιότητας στον επαγγελματία &  συνεργάτη .

Η εταιρεία ADVANCE SOLAR  αναπτύσσεται με συνέπεια & υπευθυνότητα. ΔΙΑΤΗΡΕΙ τις μακροχρόνιες συνεργασίες με επιχειρήσεις & επαγγελματίες και θεμελιώνει νέες συνεργασίες .

© Copyright - Advance - Solar Systems